Wp indirme merkezi

12

12

12

12

12

12

30 Temmuz 2015 Perşembe

[WP8.1] New Star Soccer Ücretsiz Full İndir

                                   newst

Genç Bir Futbolcu Olarak Başlayın, Yıldız Olduğunuzda Kariyerinizi Noktalayın

New Star Soccer, Windows Phone telefonunuzda şimdiye kadar oynadığınız tüm futbol oyunlarını unutturacak bir yapım. Futbolcularla yeşil sahalara inmek yerine kendi kariyerinizin peşinde olacağınız farklı bir oyun. Görsel anlamda çekici olmasa da içeriği oldukça zengin olduğundan uzun süreli oynanışlarda sıkmıyor; sizin de sıkılmayacağınızı umuyorum.
Ödüllü ve mobilde en çok oynanan futbol simülasyon oyunlarından biri olan New Star Soccer oyununda profesyonel bir futbolcu olma hayalleri olan genç bir yeteneğin yerine geçiyorsunuz. 16 yaşında genç bir yetenek olarak oyuna başlıyor ve profesyonel olma yolunda ilerliyorsunuz Amacınız dünyanın en çok konuştuğu futbolcu olabilmek. Tabii ki bu ciddi çalışma, disiplin gerektiriyor. İşinizin oldukça zor olduğunu söyleyebilirim.
Oyunu bir menajerlik oyunu olarak düşünebilirsiniz lakin bambaşka bir oynanış sunuyor. Sadece maçlara çıkıp, antrenmanlara katılıp futbolcunuzun gelişmesini seyretmiyorsunuz. Bunların yanında oyuncunuzun eğlence merkezlerine gitmesini sağlayarak sosyal yönünü de geliştirmek için uğraş veriyorsunuz. Maddi olarak ta yanında olmanız gerekiyor. Futbolcunuza araba ve ev satın alarak mutluluğun sağlamalısınız. Öte yandan oyuncunuzun maçlarda yüksek performans göstermesi için takım arkadaşları ve teknik direktörü ile de mutlu mesut olmasını sağlamanız gerekiyor.
Windows Phone platformunda geç karşımıza çıkan New Star Soccer’ın futbol kariyeri üzerine kurulu bağımlılık yapan harika bir yapım olduğunu düşünüyorum. Klasik gol atmadan başka bir amaç taşımayan futbol oyunlarından sıkıldıysanız bambaşka bir deneyim sunan bu yapımı kesinlikle denemelisiniz. Mağazadaki sürümde normal de satın almadan sadece 10 maç yapabiliyorken bu sürümde sınırsız maç yapabilirsiniz.
newstq
Oyun Türü:Futbol
Yapımcı:New Star Games Ltd.
Boyut:56.99 MB dosya türü.xap
Puan:3.9
Virüs durumu:Temiz x20/SAFE FİLE

indir-butonu.png (350×98)

Windowsphonehubturkey
SOCIALIZE IT →
FOLLOW US →
SHARE IT →

0 yorum:

Yorum Gönder